Kocaeli 1 Şubesi

KOCAELİ YETKİYİ ALDI...

ALİ YALÇINDAN KOCAELİ’YE TEBRİK ZİYARETİ

Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Genel Başkanımız Sayın Ali Yalçın Eğitim Bir-Sen Kocaeli Şubemize tebrik ziyaretinde bulundu. Genel Başkanımız Ali Yalçın 2015 yılında il bazında ilk defa yetki alan şubemizi tebrik ederek, “Şube Başkanı Şahin YAŞLIK ve yönetimi ile alanlarda ilmek ilmek yetki için çalışan arkadaşlara ve eski şube başkanı Halil İbrahim KELEŞOĞLU ve yönetimlerine de teşekkür ederim. dedi.

Eğitim Bir-Sen Kocaeli Şube Başkanı Şahin YAŞLIK  “Kocaeli genelinde Türk Eğitim Sen'den eğitim iş kolunda yetkiyi aldık. Kutsal ittifaklara rağmen bunu başaran tüm ilçe yönetimlerine ve bu amaçla ter akıtan tüm eğitim çalışanı arkadaşlarıma teşekkür ederim.  Milli Eğitim Müdürlüğü'nde yarın imzalanacak olan mutabakat öncesi sendika binasında genel başkanımızı ağırlamaktan da ayrıca onur duyduk. Ona vermiş yetki sözünü gerçekleştirmiş olmanın mutluluğu içerisindeyiz.” Dedi.   

 

‘GÖĞSÜMÜZÜ KABARTTINIZ’

Memur Sen ve Eğitim Bir-Sen Genel Başkanımız Ali Yalçın konuşmasında “Öncelikle hepinizi tebrik ediyorum. Kocaeli’nde 12 üye fazla yapmış ve taşıdığınız bayrağı göklere çıkarmış bulunuyorsunuz. Arada geçen yıl 726 üye fark varken 12 üye fazla yaparak Kocaeli’nde eğitimin adına söz sahibi oldunuz. Türkiye’nin birçok yerinde olduğu gibi burasında da eğitimin öncüsü Eğitim Bir-Sen oldu. Kocaeli bizim için ayrı bir önem arz ediyor. 2015 Mayıs ayında göğsümüzü kabartarak sendikamıza çok güzel bir gün yaşattınız” diyerek Eğitim Bir-Sen yetkililerine ve üyelere teşekkürlerini ifade etti.

 

‘EĞİTİMDE ADRES BELLİ’

Sendikal faaliyetlerde bulunmak için ailenizden ve sosyal yaşantınızdan fedakârlık etmeniz bizleri ayrıca memnun etti diyen Yalçın; “Kararları adımlarla güvenli yarınlara yürüyoruz. Çözümlerle güçlenen bir sendika olarak Türkiye‘de biz varız. Bu konuda adresin neresi olduğu bellidir. Bu yolculuk yıllar öncesinde olduğu gibi bugün ve yarında devam edecektir. 5. Olağan Genel Kurulumuzda bunu bir kez daha göstermiş olduk. Mahalle baskıları, şiddetlerle karşılaştık. Çıktığımız bu yolculuğun hakkını verdik. Bizler salt ücret sendikacılığı yapmıyoruz. Rekabet  zemininde akademik hizmet sendikacılığı yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

BAŞARIYI TATLIYLA KUTLADILAR

Bu makas daha da artacak ve daha da güçleneceğiz diyen Yalçın “Fark 12 ile kalmayacak. İleriye taşınacak. Buna inancımız tamdır. Onurlu duruşumuzu korumaya devam edeceğiz. Eğitimcilik yaptığını sanan, çakma sendikal faaliyetlere boyun eğmeyeceğiz. Her zaman halk, hakkın ve eğitimcilerimizin tarafında olacağız. Sizlerin desteği ve inancı bizlere şevk veriyor. Bir kez daha gönülden kutluyorum” diyerek sözlerini noktaladı.