Kocaeli 1 Şubesi

Kartepe İdareci Buluşması

Kartepe Eğitim Bir Sen ilçe temsilciliğince ilçede yeni göreve başlayan idarecilere yönelik tanışma yemeği düzenlendi. Ev sahipliğini İlçe temsilcisi Fevzi DURMAZ'ın yaptığı yemek, Şube başkanı Şahin YAŞLIK ve başkan vekili Serkan VAREN'in de katılımıyla Maşukiyer Akasya Restaurantta düzenlendi.

Açılış konuşmasını yapan İlçe Temsilcisi Fevzi DURMAZ,  "Kartepe Kocaelinin büyüyen bir ilçesi. Bu büyümeyi eğitimle desteklemek de bizim görevimiz. Bu anlamada tüm zamanımızı ve heyecanımızı eğitime harcayacağız. Okullarımızın her sorununda yanlarında olmaya ve onlara katkı sunmaya çalışacağız. Yeni göreve başlayan arkadaşlara destek verirken onlardan da başarı bekliyoruz. Bu nedenle yeni göreve başlayan idarecilerimize başarılar diliyoruz." dedi.

Şube Başkanı Şahin YAŞLIK "Yeni göreve başlayan idarecilerimize hertürlü desteği vermeye hazırız. İlimizde eğitimin kalitesinin artırılmasında bizde tüm imkanlarımızla elimizi taşın altına koyuyoruz. Bu anlamda tüm idarecileri arkadaşlardan daha fazla çalışma ve fedakarlık istiyoruz. . Kocaeli sizler sayesinde, eğitimde daha iyi yerlere gelecektir. Biz seferden sorumluyuz." dedi. Ayrıca "19. Milli Eğitim Şurasında kabul edilen başlıkların bir an önce faaliyete geçirilmesi, Öğretmenlerin ekders mağduriyetlerinin giderilmesi, ücretinin mutlaka artırılması, nöbet görevine ek ders verilmesi gibi özlük haklarının da bir an önce eğitimcilere sağlanması gerekiyor. Bu vesile ile yeni göreve başlayan arkadaşlara görevlerinde başarılar diliyorum." dedi.